Onze Diensten

Hier ziet u een overzicht
van de werkzaamheden die wij aanbieden.

Algemene Schoonmaak

Dagelijkse schoonmaak

Wij zijn uw ideale partner op het gebied van onder andere de dagelijkse schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat u elke dag weer in een schone omgeving uw werk kunt uitvoeren. Onze dienstverlening is maatwerk, samen met u bepalen wij welke werkzaamheden vallen onder de dagelijkse schoonmaak en wanneer deze uitgevoerd worden. Dit kan zowel onder als voor of na kantooruren plaats vinden.

Periodieke schoonmaak

Eens in de zoveel tijd is het nodig om alles eens extra onder handen te nemen. Trappenhuizen, vloeren, wanden, plafonds en meubilair verliezen vrijwel ongemerkt hun oorspronkelijke uiterlijk en worden dan vaal en smoezelig. Stoelen, bureau’s en kasten kunnen ook af en toe wel eens een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Vrijwel elke soort wand of plafond kan er weer voor lange tijd als nieuw uit zien. Door intensieve reinigingsmethodes wordt vuil zelfs tot in de kleine hoekjes en gaatjes verwijderd.

Wij zorgen er periodiek voor dat het interieur zijn schone, frisse aanzien behoudt.

Eenmalige schoonmaak:

Naast dagelijkse en periodieke interieurverzorging verricht Kwis Den Haag ook eenmalig schoonmaakwerk. Een eenmalige schoonmaakklus kan onder meer voorkomen bij interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen. Tevens kan kwis Denhaag een grote zomerschoonmaak op basis- en middelbare scholen voor u verzorgen.


Glasbewassing

Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon én zonder strepen vraagt om vakmanschap. Kwis Denhaag heeft ervaren glazenwassers in haar teams. Met een klantgerichte werkwijze verzorgen zij bij vele klanten periodiek de glasbewassing.

Glasbewassing moet ook veilig!


Tapijt-/ Vloerreiniging

Met onze professionele tapijtreinigingsmethode zijn wij in staat om vervuilde vloerbedekking en tapijten weer een frisse en schone uitstraling te geven. Eventueel voorzien wij de vloerbedekking van een beschermlaag waardoor deze vuil- en vochtafstotend wordt. Indien nodig reinigen wij de vloerbedekking na kantoortijd of in het weekend.


Strippen & Conserveren

Het strippen en conserveren van vloeren van o.a. Linoleum bestaat uit: Het schrobben van de vloer en spoelen vervolgens wordt een poriën vuller aangebracht. Tenslotte worden er minimaal 2 waslagen aangebracht.

Vooraf wordt door ons bekeken wat voor soort waslaag er wordt aangebracht. Zoals beschermlagen die bestand zijn tegen synthetische reinigingsmiddelen en bepaalde desinfectie middelen of beschermlagen die extra stroef zijn, voor bijvoorbeeld in de gezondheidszorg. U kunt bijvoorbeeld met ons afspreken, om b.v. elk half jaar een periodieke onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Offerte Aanvragen